Культура

У громаді на Чернігівщині відбулася презентація книжок автора, який загинув у боях під Бахмутом

Нині Україну зі зброєю в руках захищають представники різних професій, зокрема й багато творчих людей. Таким був Володимир Бобок, який не тільки воював, а й писав книги.

«Володимир Бобок родом із Ніжинського району, щоправда, має родичів і в Городні, що недалеко від Сновщини. Там він у дідуся з бабусею проводив канікули.

У Городні відбувалася презентація його творчих доробків. І ми також вирішили, що буде цікаво, якщо подібний захід відбудеться і в нашій громаді. Володимир Бобок писав у різних стилях – гуморески, вірші, зокрема є й написані на війні. Ми дуже хотіли, щоб жителі громади ознайомилися з творчістю цієї людини. І презентація вдалася на славу. Школярі, яких запросили на захід, сповнилися позитивних вражень», – зазначає Андрій Ольховик, настоятель храму Преображення Господнього міста Сновськ (ПЦУ). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із прикордоння Новгород-Сіверського району евакуювали подружжя та стареньку жінку

Володимир Бобок – автор книжок «Лелека мого дитинства», «Струна», «Ми – українці», «Я довго мовчав», «Я не скупився на слова» та інших. На жаль, талановитий українець загинув у новорічну ніч із 2022-го на 2023 рік під Бахмутом. Але його творчі праці продовжують жити.

Почитати книжки українського захисника можна в бібліотеці Сновська. Також частину книжок передали до місцевого музею.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button