КультураСуспільство

У Корюківці є свій особливий «Ритм»

«Шалені ритми співаючих сердець». Таку назву мав творчий вечір зразкового вокального ансамблю «Ритм» — улюбленця корюківчан, постійного учасника районних та міських заходів.

Дійсно, назва заходу відповідає реаліям творчої роботи колективу: невтомна молодь, яка щоразу дивує й надихає своїм талантом і не менш невтомний керівник, засновник ансамблю Людмила Мартинова щоразу створюють на концертах неймовірну атмосферу позитиву.

Про це повідомляє прес-служба Корюківської РДА.

За 20 років колектив здобув заслужену славу не тільки в районі, а й далеко за його межами, виступи його завжди успішні і бажані. «Ритм» є неодноразовим переможцем Відкритого молодіжного пісенного фестивалю «Солов’їна родина» (м. Городня), відкритого фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Перлина» (м. Мена), регіонального конкурсу-фестивалю молодих виконавців сучасної естрадної пісні «Осінній зорепад» (смт. Короп), відкритого фестивалю-конкурсу сучасної пісні «Осінній зорепад» (м. Корюківка), міждержавного конкурсу виконавців естрадної пісні «Дружба» (м. Брянськ), конкурсу-фестивалю «Різдвяні» Зоряні мости» (м. Київ).

Завжди очікуваною та успішною є участь «Ритму» в благодійній акції «Чорнобильский шлях. Дорога життя» (м. Мінськ, Республіка Білорусь), Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», Всеукраїнському літературно-мистецькому святі «Седнівська осінь».

У ІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі талантів «Феєрія зірок» ансамбль виборов «гран-прі» та отримав у подарунок сертифікат на суму 600 євро.

Про те, що ансамбль завжди був згуртований і в ньому панувала дружня атмосфера, говорило й те, що на свято прибули колишні його учасники, яких доля розкидала по всій Україні. Своїми чутливими виступами вони показали, що любов до пісні несуть через усе життя.

Багато слів подяки звучало на адресу керівника ансамблю. Людмилі Мартиновій бажали нових творчих пошуків, здобутків і перемог.

Дві години «ритмівці» дарували глядачам насолоду від професійного виконання композицій, а насамкінець висловили щиру вдячність своєму керівнику за можливість доторкнутись до прекрасного – музики й пісні.

Ще статті по темі

Back to top button