Культура

У Куликівці відбувся фестиваль сімейно-родинної творчості «Суцвіття» (Фото)

11 грудня в Куликівському Центрі культури, дозвілля і творчості відбувся ІІ різножанровий фестиваль сімейно-родинної творчості «Суцвіття».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У Чернігові відбувся ХV Міжнародний фестиваль «Поліське коло» (Фото)

Започаткований минулого року родинний фестиваль вже міцно вкорінюється у сучасні культурні традиції Куликівщини поряд із досвідченим вже фольклорним фестивалем «Народні скарби Куликівського краю» та також новими для громади фестивалями «З добрим серцем» та «Різдвяне диво».

Карантин не дозволив цьогорічному мистецькому заходу набути відповідної масштабності: захід проводили без глядачів і з обмеженою кількістю учасників. Але від того, дійство, що розгорнулося на сцені Центру культури, не стало менш зворушливим  і цікавим.

Куликівщина багата на творчі родини і династії. У досвідчених аматорів естафету переймають молоді і зовсім юні таланти.

Цьогорічний фестиваль «Суцвіття» знову порадував журі різноманіттям жанрів та різновіковою палітрою учасників. Своїми талантами професійних суддів вражали вокальні дуети, тріо, квартети, ансамблі, творчі родини, у складі танцювального колективу та  дуету, інструменталісти. У програмі фестивалю були представлені народні і сучасні українські пісні, стилізований народний обряд ворожіння на свято Андрія, хореографічні композиції, інструментальні замальовки.

Сайт Куликівської громади

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button