Культура

У Ніжині відбувся творчий захід (Фото)

У Ніжині 2 липня пройшов творчий захід «Невідкладна мистецька допомога».

Український інститут книги разом з Міністерством культури та інформаційної політики та громадською організацією «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій, волонтерів, ветеранів, інвалідів» розпочав тури митців деокупованими та прифронтовими територіями Чернігівщини у межах проєкту «Невідкладна мистецька допомога». Напередодні артисти завітали до Корюківки, Мени, Сновську та смт Холми в Чернігівській області.

Про це повідомляють у Ніжинській міськраді.

Для ніжинців виступали співачка, композиторка, народна артистка України Леся Горова, журналіст, письменник, громадський діяч Юрій Луканов, публіцист, заслужений діяч мистецтв, ведучий Євромайдану Володимир Гонський, а також гурт народних артистів України Наталії Павловської, Олександра Бублієнка та Антона Валькова G-ART.

Концертна програма сповнена любові до України та присвячена нашим захисникам і захисницям, що створило особливу атмосферу у залі Ніжинського будинку культури.

«Низький уклін захисникам і захисницям України за те, що маємо можливість в Ніжині зустріти творчий колектив з патріотичною програмою «Невідкладна митецька допомога», адже слово – це зброя», — зазначив секретар Ніжинської міської ради Юрій Хоменко.

Ще статті по темі

Back to top button