Культура

У Новгород-Сіверському відбувся вечір-зустріч небайдужих до мистецтва (Фото)

Спільний захід міського територіального центру з обслуговування одиноких та непрацездатних громадян зібрав мудрих та шанованих людей нашого міста, які знаходяться на заслуженому відпочинку та які небайдужі до суспільного життя у місті на вечір-зустріч, у ході якого звучали добрі слова та побажання від міського голови Олега Бондаренка, директора міського територіального центру з обслуговування одиноких та непрацездатних громадян Сергія Гончаренка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині відбулася «гавайська вечірка»

Пісенні вітання лунали у виконанні солістки студії естрадно-народного співу Центру дитячої та юнацької творчості Анни Дудар, самодіяльної поетеси та композиторки Лідії Ніколенко, солісток ансамблю ”Сіверія” міської бібліотеки Ольги Самусь, Ольги Дворської та Наталії Лабейкіної, яка була ведучою заходу.

Після заходу на всіх присутніх чекало чаювання та бесіда у дружньому колі. Всі присутні мали змогу насолодитися майстерністю витворів декоративно-прикладного мистецтва майстра з міста Віталія Кейдуна, споглядаючи їх протягом усього заходу та після нього.

Новгород-Сіверська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button