Культура

У Прилуках пройшов міжнародний фестиваль-конкурс «Мистецькі барви»

У Прилуках із 3 по 5 лютого 2022 року пройшов ХХІ Міжнародний молодіжний фестиваль-конкурс «Мистецькі барви» з дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

Цього року конкурсні прослуховування відбувалися водночас у двох форматах: очно (на сцені Прилуцького міського Будинку культури) та онлайн (журі переглядали відео на великому екрані).

Традиційно організаторами Міжнародного молодіжного фестивалю-конкурсу «Мистецькі барви» є: шоу-агенція «PROсвято» та Благодійна організація «Мистецькі барви».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відновлюють Фестиваль документального кіно

Фестиваль відбувся за підтримки Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, Прилуцької міської ради, відділу культури і туризму Прилуцької міської ради, інформаційної підтримки телекомпанії «Прилуки».

«Мистецькі барви» продовжують розширювати географію учасників фестивалю, вперше участь у фестивалі взяли участь представники з Латвії й Америки.

Лауреати фестивалю були нагороджені дипломами, цінними подарунками та сувенірами на гала-концерті фестивалю.

Дві головні відзнаки фестивалю – гран-прі – отримали учасники, які брали участь у «Мистецьких барвах» онлайн. Одна нагорода поїхала до м. Ніжина, а друга – до м. Сновська.

«Золотий» і «Срібний» диски ХХІ Міжнародного молодіжного фестивалю-конкурсу «Мистецькі барви» цьогоріч залишилися в Прилуках, організатори фестивалю відзначили Спортивно-танцювальний клуб «Грація» та Аліну Мусієнко, а «Бронзовий» диск за створення атмосфери свята поїхав до смт Варва.

«Мистецькі барви» – це, як завжди, чудова творча атмосфера, легкість, свобода, неповторні враження та гарний настрій, а також незабутні дні, які наповнюють вас енергією і надихають на нові творчі досягнення.

Прилуцька міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button