Культура

У Прилуках проведуть Всеукраїнський онлайн-конкурс акторської майстерності

На базі прилуцького Міського будинку культури пройде Всеукраїнський онлайн-конкурс акторської майстерності. Він приурочений до 120-річчя від дня народження актора Миколи Яковченка, який родом саме з Прилук.

Як повідомили в будинку культури, конкурс має на меті популяризувати твори світової та української драматургії, стимулювати творчу діяльність митців-аматорів, а також сприяти естетичному вихованню молоді та дітей.

Брати участь у конкурсі можуть як професіонали, так і аматори віком від 9 років. Для цього конкурсанти представляють на розсуд журі відео, тривалістю до трьох хвилин, на якому вони читають гумореску, вірш або представляють будь-який жанр мистецтва на свій вибір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленькі художники з Чернігівщини стали переможцями міжнародного конкурсу

У свою чергу журі оцінить рівень акторської майстерності, артистичність, художній рівень, відповідність сценічного костюму та створення сценічних образів режисерському задуму, музичне оформлення й обере переможця конкурсу.

Окремо обиратимуть лідера глядацьких симпатій. За нього голосуватимуть глядачі онлайн.

Заявки приймають до 31 квітня. Їх можна відправляти на електронну адресу будинку культури або шляхом заповнення спеціальної електронної форми. Перегляд робіт триватиме з 1 по 20 травня .

93142693_4266431203382693_2064419856668688384_n

Переможців обиратимуть у трьох вікових категоріях. Усіх їх нагороджуватимуть дипломами лауреата за зайняте І, ІІ, ІІІ місця. Всі інші учасники конкурсу отримають дипломи за участь.

Сама церемонія нагородження відбудеться в рамках заходів із нагоди відзначення 120-річчя з дня народження Миколи Яковченка після завершення карантину.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button