Культура

«Венздей проти Барбі»: у Чернігівській філармонії відбулася прем’єра шоу

З одного боку – «Який несмак усі ці танці і веселі пісеньки». Плюс «безмежна марність буття». Хто ж не впізнає за цими словами «страхолюдне дівчисько» Венздей? З іншого — рожеві повітряні кульки, рожевий лимонад, гламурні журнали і вечірки. Звісно, йдеться про Барбі і її приятеля Кена.

А що буде, як вони спробують потоваришувати? Саме про це — розважальне концертне шоу «Венздей проти Барбі». Прем’єра шоу відбулася 22 жовтня у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Чимало юних глядачів прийшло розважитися разом із героями цієї дивовижної історії. І насолодитися живою музикою у виконанні солістів філармонійного центру. «Венздей проти Барбі» — «від щастя ще ніхто не помирав!».

Про це повідомляють у пресцентрі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

У концертному шоу взяли участь Анна Михневич, Дар’я Михневич, Іван Гладков, Артем Коптель, Марина Маккей, Катерина Іващенко-Василяко, Ілля Латиш, Юлія Литвин, Яна Сидоренко, Ксенія Трубіна, артисти Театру танцю «Екватор» на чолі з Віктором Войниковим — Катерина Велика, Тетяна Герус, Світлана Києвицька, Світлана Кугук, Ольга Кузьменко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button