Культура

Відома співачка дозволила використати свої пісні у фільмі «Неповнолітні», який зняли в Корюківці

Корюківський молодіжний центр «КУБ» зняв фільм про молодь «Неповнолітні». У місті чекають, коли вже можна буде переглянути стрічку за участю місцевих юних акторів, пишуть Сусіди.Сіty.

Режисер «Неповнолітніх» Антон Обараз поділився, що наразі триває процес монтажу кінофільму. Хвилюються всі: від організаторів зйомок – до акторів. Хлопці та дівчата, які зіграли у фільмі, часто телефонують Антонові та пишуть у соцмережах, чи все там удається при монтажі, чи все вони зробили для цього у свої знімальні будні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Неповнолітні»: в Корюківці підлітки знімають повнометражний авторський фільм (Відео)

«4 жовтня на професійній студії записали авторський саундтрек до фільму, який створив талановитий композитор з Києва Віктор Курандо. А українська співачка Камалія, зачувши про цікаву молодіжну кіноініціативу, дозволила безкоштовно використати у фільмі дві свої пісні: «Наше літо» і «Ріки», — каже Антон Обараз. – Це дуже круто, що нас підтримала така відома артистка, адже насправді це було б дуже дорогим задоволенням, яке нам прийшлося б не по кишені. Співпраця з такими іменитими артистами — велика честь для корюківської молоді».

Антон розповів, що місцевий бізнес, керівники підприємств та небайдужі люди підтримали корюківських кіношників фінансово. Зібрані кошти пішли на зйомки та постпродакшн фільму. Збір коштів на реалізацію молодіжної ініціативи триває й нині.

Якщо не завадять карантинні обмеження, показ фільму планують провести ще до Нового року. Спочатку, звісно, у Корюківці, а потім і в інших громадах, які зацікавляться молодіжним кінодосвідом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button