Культура

Визначено лауреатів обласної премії імені Михайла Коцюбинського (Фото)

Щороку до дня народження видатного класика української літератури Михайла Коцюбинського призначають обласну премію його імені.

Члени комісії з присудження відзнаки вже визначилися з цьогорічними лауреатами. Підсумкове засідання комісії провела сьогодні виконувач обов’язків голови Чернігівської ОДА Наталія Романова.

Про це повідомляють у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестивальний серпень: де запалюватимуть на Чернігівщині

До заходу долучився перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. Обговоривши творчі досягнення кандидатів, присутні шляхом таємного голосування визначилися з переможцями в таких номінаціях: «Поезія», «Проза», «Народознавство», «Декоративне та образотворче мистецтво», «Театральне мистецтво» та «Музичне мистецтво».

Вручення премії імені Михайла Коцюбинського за найбільш високохудожні літературні, мистецькі та наукові досягнення, пов’язані з Чернігівщиною, відбудеться 17 вересня в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button