Культура

Вони змінили творчість на зброю: які відомі люди захищають Україну на фронті

24 лютого змінилося життя всієї України. Тисячі чоловіків залишили всі справи та взяли в руки зброю, щоб захистити нашу країну. Серед них багато акторів, артистів, режисерів та інших творчих людей.

У День захисників і захисниць України 24 канал підготував добірку про тих знаменитостей, які зараз перебувають на фронті. Вони звільняють українські землі на різних напрямках, щодня, ризикуючи життям, наближають нас до перемоги.

Сашко Положинський

Музикант ще 15 лютого підписав контракт зі Збройними силами України. Зараз він є стрільцем 47-го окремого батальйону.

Олег Сенцов

Режисер від початку повномасштабної війни перебуває в лавах ЗСУ. Тривалий час він був на Бахмутському напрямку, а зараз воює на Півдні.

Андрій Хливнюк

На початку війни лідер гурту «Бумбокс» був патрульним поліціянтом батальйону тактико-оперативного реагування у складі підрозділу «Софія» Управління патрульної поліції у місті Києві. Зараз Хливнюк є пілотом ударного дрона Punisher. Розвідка дає завдання лідеру «Бумбоксу», а саме встановлює цілі, які треба знешкодити.

Женя Галич

Лідер гурту O.Trovald у перші дні війни пішов у військовий комісаріат, оскільки є офіцером ЗСУ. Спочатку він допомагав бійцям, тому що його не брали ні в ЗСУ, ні в ТрО. У військо чоловік вступив всередині квітня, проте невідомо, де саме вже встиг побувати Женя.

Ахтем Сеітаблаєв

24 лютого режисер та актор приєднався до лав територіальної оборони. Він рідко розповідає, де саме перебуває. На початку війни Сеітаблаєв захищав Київ, а наприкінці серпня публікував фото з Півдня.

Віктор Бронюк

Лідер українського гурту «ТІК» Віктор Бронюк записався до лав Вінницької тероборони. За свої заслуги перед містом співак має звання «Почесного громадянина Вінниці».

Тамерлан з дуету TamerlanAlena

Тамерлан перебував в найгарячіших точках Київської області – разом з армією відбивав військову колону окупантів і здійснював евакуацію населення. Тепер він воює на інших напрямках.

Даніель Салем

Ресторатор і телеведучий Даніель Салем долучився до одеської територіальної оборони. Він з перших днів російського вторгнення захищає рідне місто. Вже двічі за 7 місяців війни Даніель отримував поранення.
https://showbiz.24tv.ua/zirki-yaki-zaraz-voyuyut-hto-zahishhaye-ukrayinu-zi-zbroyeyu_n2177735

Даніель Салем

Ресторатор і телеведучий Даніель Салем долучився до одеської територіальної оборони. Він з перших днів російського вторгнення захищає рідне місто. Вже двічі за 7 місяців війни Даніель отримував поранення.

Yarmak

Репер став добровольцем Збройних Сил України. Він хотів вступити до тероборони, однак вільних місць не було, тому офіційно став на захист України в складі наших військових.

Гарік Бірча

Український комедійний актор Гарік Бірча також служить у лавах тероборони. Він впевнений, що перемога за нами. Вона вже дуже близько.

Коля Серга

Співак також став на захист рідної землі. Він підтримує бійців, їздить на деокуповані території та навчається на снайпера.

Ще статті по темі

Back to top button