Економіка

Більше двох тисяч жителів Чернігівщини офіційно влаштувались на роботу

З початку року на Чернігівщині було офіційно оформлено трудові відносини 2254 найманих працівників, а до державної реєстрації залучено 818 осіб.

Таким чином до бюджету додатково спрямовано 1313,4 тис. грн податків.

Про це ЧEline повідомили у Головному управління ДФС у Чернігівській області.

Загалом з початку року на Чернігівщині пройшло 130 перевірок суб’єктів господарювання  з питання своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати до бюджету податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування при виплаті заробітної плати та інших доходів громадянам.

За результатами проведених перевірок донараховано 8025,50 тис.  грн, в тому числі 1888,9 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 6136,6 тис. грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Так, протягом 8 місяців поточного року під час проведення документальних перевірок у 25 суб’єктів господарювання виявлено факти неперерахування, або несвоєчасного перерахування до бюджету податку з доходів фізичних осіб.

До бюджету з даного питання донараховано 1154,8 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та  147,1 тис. грн єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Ще статті по темі

Back to top button