Економіка

Чернігівщина отримала близько 5 мільярдів інвестицій

На Президії обласної ради в.о.директора департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Олександра Хомик відзвітувала про капітальні інвестиційні надходження в область в 2016 році.

Так, за 9 місяців минулого року залучено інвестицій на суму понад 3 млрд гривень, що на 40 % перевищує грошові вливання в область у 2015-му. Очікується за весь 2016 рік близько 5 млрд гривень і зростання на 20 %.

Найбільше залучають інвестиції сільське господарство та промисловість. З останньої найпривабливіші переробна галузь, добувна та виробництво і розподіл електроенергії, газу, пари та води.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Цікава новина про інвестиції. Але при всьому цьому на засіданнях Ради чомусь приймаються рiшення про закупівлю декiлькох нових автобусiв у 2017р. замiсть розвинення свого,в м.Чернігові виробництва великої вмісткості автобусiв замість маленьких ПАЗиків та Богданів на 20 посадочних місць та розвинення(збільшення обсягів) виробництва троллейбусів,яких вкрай не вистачає Чернiгову. Тобто гроші уходять кудись в Черкаси на закупівлю Богданів чи в російський Павлоград на закупівлю автобусiв середньої вмісткості(19-24 місця) ПАЗ замість того,шоб залишатися в місті і працювати на розвиток міста!

Back to top button