Економіка

Найвища середня зарплата у працівників тютюнової компанії Прилук

Суттєве збільшення податку на доходи фізичних осіб  відбувається завдяки суб’єктам господарювання області, які вчасно виплачують заробітну плату своїм працівникам, та в розмірах, що перевищує законодавчо встановлений мінімальний рівень.

Про це ЧEline повідомили у Головному управління ДФС у Чернігівській області.

Так, серед підприємств області зі значною кількість найманих працівників, найвищий середній рівень заробітної плати на ПРАТ «АТ Тютюнова компанія «В.А.Т. Прилуки», ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія», ПАТ «Слов’янські шпалери-КФТП», СТОВ «Дружба-Нова», ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ».

Фіскальна служба області висловлює подяку таким  платникам за вагомий внесок у наповнення місцевих бюджетів та закликає керівників підприємств області дбати про добробут та захищеність у майбутньому своїх працівників, виплачуючи зарплати  не нижчі середньообласного рівня.

Адже підвищення доходів громадян прямо впливає на наповнення місцевих бюджетів. А це відкриває можливості для реалізації важливих економічних та соціальних проектів, від яких залежить добробут жителів Чернігівщини.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Хммм а как же чиновники? По моему, их у нас уж слишком много, да и зарплаты у них гораздо выше любого другого в городе! И это только если рассматривать официальные.. Представляю, какие там суммы со всеми взятками и нелегальным бизнесом получаются! Вон, Атрошенко спросите. Он конечно красава переписал половину на своих родственников, но есть и такой бизнес, который он просто не отображает в своей декларации. Таможенный терминал на Жабинского например.

Back to top button