Економіка

Старий новий ліфт: за заощаджені кошти в Чернігові відремонтують два ліфти по вулиці Мазепи

За заощаджені цьогоріч кошти КП «Новозаводське» до кінця 2016 року має відремонтувати в Чернігові два ліфти в житлових будинках по вул. Мазепи, 32.

Про це зазначив начальник комунального підприємства В’ячеслав Николенко на ранковій нараді в міського голови.

Додамо, що цього року з міського бюджету КП «Новозаводське» отримало понад п’ять із половиною мільйонів гривень на виконання капітального та поточного ремонту житлового фонду, зокрема на ремонт ліфтів, доріг, проїздів біля будинків, знесення дерев. Станом на середину листопада освоєно 4 млн 920 тисяч гривень.

Наразі вже 38 ліфтів пройшли капітальний ремонт на суму майже три мільйони гривень. Роботи виконувались у рамках «Програми капітального ремонту ліфтів в житлових будинках  Чернігова на 2016-2020 роки». Ще 10 ліфтів відремонтували за кошти, а це 64 тисячі гривень, Деснянської та Новозаводської в м. Чернігові рад.

Як зазначив В’ячеслав Николенко, торік у Чернігові відремонтували лише 12 ліфтів, адже коштів виділялося в 4,6 разів менше, ніж цього року.

Нині в житловому фонді КП «Новозаводське» експлуатується 171 ліфт, 110 ліфтів, або 64% мають термін експлуатації понад 25 % років.

Ще статті по темі

Back to top button