ФК "Десна"

Чернігівська «Десна» піднімається в турнірній таблиці

У 24-му турі чемпіонату України серед команд Першої ліги чернігівська «Десна» в домашньому поєдинку приймала краматорський «Авангард». Матч проходив на полі селища Лютіж на Київщині, до того ж без глядачів, адже чернігівський клуб був покараний за дії своїх вболівальників під час кубкового протистояння «сіверян» проти київського «Динамо».

Перший тайм не став видовищним для глядачів. Чернігівці зуміли створити лише два гольові моменти біля воріт суперників і лише один із них завершився голом. На 15-й хвилині матчу новачок «деснянців» Артем Фаворов замкнув прострільну передачу Олександра Волкова, відправивши м‘яч у сітку воріт краматорців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У “Десні” два нових гравці

Після перерви «сіверяни» одразу ввімкнули швидкість – і вже на 48-й хвилині Олександр Філіппов другим дотиком зумів вколотити м‘яча в кут воріт команди гостей, зробивши рахунок 2:0. На 66-й хвилині вже «дубль» записав на свій рахунок Олександр Філіппов, потужно пробивши повз голкіпера в кут воріт «Авангарду».

На 75-й хвилині рахунок у матчі міг стати розгромним, однак гол Левана Арвеладзе не був зарахований через положення поза грою нашого гравця. А вже на 92-й хвилині гри гравець гостей Олександр Іващенко зумів забити «гол престижу» у ворота Костянтина Махновського, встановивши остаточний рахунок у матчі – 3:1 на користь чернігівської «Десни».

Після цієї перемоги чернігівська «Десна» зуміла обійти «Колос» з Ковалівки і піднятися на четверту сходинку в турнірній таблиці, маючи 46 залікових балів після 24 матчів. Свій наступний поєдинок «сіверяни» проведуть  31 березня в Одесі проти місцевої «Жемчужини».

Ще статті по темі

Back to top button