ФК "Десна"

Чутки про відставку головного тренера «Десни» – фейк

ФК «Львів», який героїчно вийшов у Прем’єр-лігу, який має «цікаву» історію і до якого в Чернігові особливе ставлення, найближчої неділі буде суперником «Десни».

І, схоже, почав підготовку до матчу заздалегідь – за прикладом «Шахтаря», який напередодні важливих матчів запускає фейки то про перехід Хачеріді, то про відставку Хацкевича, то ще щось, – Львів вирішив також додати питань супернику. У твіттері львівського видання «Спортивка» вийшла новина про можливу відставку Рябоконя. І практично одразу всі спортивні ресурси – Футбольний портал UA-Football Sportarena.com Tribuna.com Україна Футбол 24 – і написали про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рябоконя можуть відправити у відставку

«Жодне з цих видань не звернулось до нас по коментар, але ж це так просто. Ми завжди відкриті до спілкування. Але оскільки ніхто не цікавиться, відповім сам», – про це пише на своїй сторінці у Facebook прес-аташе ФК «Десна» Олександр Шевченко.

«Олександр Дмитрович Рябоконь – головний тренер «Десни». Це тренер, який ДВА РОКИ ПОСПІЛЬ виводив команду в УПЛ. Це тренер, в активі якого найбільше перемог в історії клубу. Хіба ця людина заслужила, щоб її за перших же невдач відправляли у відставку?

У Рябоконя є запас довіри, і він продовжує готувати команду. Звісно, в нас є проблеми і труднощі, але «Десна» ВПЕРШЕ у своїй історії грає в УПЛ, нам багато чого не вистачає, але ми працюємо.

Тому є прохання до колег, ми – дебютанти, і ще багато чого не знаємо, але завжди відкриті до пропозицій і питань, просто запитайте в нас, і ми відповімо».

Ще статті по темі

Back to top button