ФК "Десна"

«Десна» і «Маріуполь» зійдуться на стадіоні ім. Ю. Гагаріна

У суботу, 27 жовтня, «Десна» і «Маріуполь» зійдуться на стадіоні ім. Ю. Гагаріна у Чернігові.

Програма 13-го туру відкриється матчем — «Десна» – «Маріуполь». Значна увага буде прикута до цього поєдинку, адже зустрічаються дві команди, які претендують на потрапляння до єврокубків. Остання зустріч між обома командами у Маріуполі видалася результативною та видовищною. Тоді у липні новачок УПЛ розгромив представника єврокубків та забив у ворота «приазовців» чотири голи. По дублю на свій рахунок записали Дмитро Хльобас та Олександр Філіппов, маріупольці забили лише гол престижу наприкінці матчу.

Після провального старту в чемпіонаті, «Маріуполь» поступово набрав оберти. На жаль, підопічні Олександра Бабича у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи не змогли подолати французьке «Бордо» та бодай на сезон припинили участь в єврокубках. Виліт з Ліги Європи позитивно вплинув на маріупольців, адже дуже важко грати на два фронти. Останні результати «приазовців» говорять самі за себе.

П’ять матчів поспіль не програють маріупольці в чемпіонаті. Такі позитивні результати дозволили підопічним Олександра Бабича дозволили піднятися на п’яту сходинку у турнірній таблиці. Чудову форму демонструють Олександр Зубков та Андрій Борячук. Цей дует «приазовців» постійно не дає спокою захисникам суперників. Від дій Борячука та Зубкова постраждала у минулому турі луганська «Зоря» (3:2). Борячук відзначився дублем, а Зубков записав на свій рахунок гол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Десна» програла «Шахтарю» 1:0

Не допоможе «приазовцям» у матчі з «Десною» Рустам Худжамов та Валерій Федорчук. Голкіпер «Маріуполя» ще не відновився після травми, а досвідчений півзахисник пропускатиме гру через дискваліфікацію.

Свого часу за маріупольців виступав нинішній гравець «Десни» — Єгор Картушов. Крім того, цікавим буде протистояння із «Десною» для Павла Полегенька, який є вихованцем чернігівського футболу.

Чи зможе «Десна» здобути другу домашню перемогу в Чернігові? Хочете дізнатися відповідь на це запитання? Тоді приходьте на стадіон ім. Ю. Гагаріна та підтримайте команду рідного міста.

Джерело: офіційний сайт ФК «Десна»

Ще статті по темі

Back to top button