ФК "Десна"

«Десна» обіграла «Жемчужину» та виходить на третє місце

Завдяки перемозі в Одесі чернігівська «Десна» піднялася на третю сходинку таблиці, яке дає право грати по закінченні регулярного сезону в перехідних матчах за місце в УПЛ.

Поєдинок розпочався з шикарного шансу для Чернишова, який від лівого кута штрафного примудрився не влучити у ворота. За перший тайм цей момент виявився фактично єдиним. Після перерви гра особливо гостріше не стала, але гольових нагод було більше. У гостей в стійку під гострим кутом зарядив Артем Фаворов, а у «ювелірів» Попов з двох метрів якось викрутився пробити вище рамки.

«Десна» забила, коли вже здавалося, що гра завершиться без голів: Огиря кинув у прорив Картушова, який виграв забіг від центрального кола у захисників і реалізував «булліт». Цей результативний удар виявився єдиним у матчі.

«Десна» третя і всього в чотирьох очках від «Полтави», у якої матч в запасі. «Жемчужина» займає тринадцяту сходинку, яку завтра може втратити. В наступному турі чернігівці зіграють з «Арсеналом», а одеситів очікує дербі з «Балканами».

Одеса. Стадіон «Спартак»

«Жемчужина» (Одеса) — «Десна» (Чернігів) 0:1

Голи: Картушов 73

«Жемчужина»: Важинський, Поспєлов, Шестаков, Чернишов (Клімаков 80), Норенков, Паламар (Гуменюк 56), Щетинін, Попов, Терзі, Серденюк, Гавриленко (Стасюк 80)

«Десна»: Махновський, Волков (Чумак 38), Д. Фаворов, Слінкін, А. Фаворов (Мельник 90+4), Гадрані, Картушов, Філіппов, Арвеладзе (Мостовий 78), Огиря, Єрмаков

Попередження: Гавриленко 27, Гуменюк 90+2

Джерело: Футбол

Ще статті по темі

Back to top button