ФК "Десна"

«Десна» у Києві перемагає «Олімпік»

У матчі 23-го туру національної футбольної Прем’єр-ліги чернігівська «Десна» свій матч проводила в гостях. На столичному стадіоні «Динамо» імені В.В.Лобановського «сіверяни» зустрічалися з донецьким «Олімпіком». Це був перший матч для обох команд у рамках другого етапу цьогорічного розіграшу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр РЯБОКОНЬ: У новому сезоні в «Десни» будуть вищі завдання

Матч розпочався з активних дій саме чернігівських футболістів. У перші хвилини нагоду відкрити рахунок мав Сергій Старенький, який у падінні головою намагався замкнути навісну передачу з лівого флангу від Єгора Картушова. Проте лише декілька сантиметрів не вистачило нашому півзахиснику, щоб мати нагоду відсвяткувати взяття воріт господарів поля. А вже в середині першого тайму, на 21-й хвилині, Денис Фаворов зумів замкнути навіс від Сергія Старенького з правого флангу атаки, головою влучно пробивши повз голкіпера донеччан, тим самим відкривши рахунок у грі. Після пропущеного голу господарі намагалися одразу ж зрівняти рахунок, однак захист «сіверян» діяв доволі злагоджено, а тому команди на перерву так і пішли за мінімальної переваги чернігівських футболістів.

Другий тайм розпочався з атак донеччан, яким було необхідно відігруватись. На 51-й хвилині каркаломний сейв Євгена Паста врятував «Десну» від голу після пострілу Тейшейри. Ближче до середини другої половини матчу гра вирівнялась. Багато боротьби було саме в центрі поля, а голкіпери обох команд залишалися практично без роботи. Одна з поодиноких атак чернігівської «Десни» на 70-й хвилині матчу завершилася другим взяттям воріт донецької команди. Сергій Старенький використав свій шанс, проштовхнувши м’яч у сітку «Олімпіка» після передачі Єгора Картушова. Таким чином рахунок на табло став уже 2:0 на користь команди гостей.

Здобувши перемогу над донецьким «Олімпіком», чернігівська «Десна» додала до свого активу ще три залікові бали, тим самим набираючи 31 очко, та піднялася на найвищу, сьому, сходинку турнірної таблиці у другій групі команд.

Свій наступний поєдинок чернігівці зіграють вдома. 13 квітня в гості до Чернігова завітають львівські «Карпати». Матч розпочнеться о 17-й годині на стадіоні імені Ю.О. Гагаріна.

Ще статті по темі

Back to top button