ФК "Десна"

«Десна» у меншості впевнено перемогла «Львів»

Матч 11-го туру УПЛ між Львовом та Десною завершився виїзною перемогою чернігівців.

Перший тайм Львів відверто провалив, пропустивши вже на 4-й хвилині після того, як Артем Фаворов прийняв м’яч у штрафному з передачі Безбородька, пробивши точно у ворота – 1:0. Львів почав відходити від стартового натиску Десни ближче до 20-х хвилин – так, на 19-й після прострілу Голікова Братков зрізав м’яч у хрестовину власних воріт.

Втім, дуже швидко ці зусилля були прибиті другим голом чернігівців – це Філіппов на 28-й хвилині замкнув подачу Безбородька. Втім, свою перевагу «сіверяни» заробляли не тільки голами, а й постійними грубощами та зривами атак, які призвели до чотирьох жовтих карток. П’ята відбулася на 45-й і стала другю для Єрмакова, який зрізав Тейлора на фланзі.

Не дивлячись на те, що команда залишилась в меншості, Олександр Рябоконь не зробив замін по перерві й дуже швидко поплатився за це рішення. На 52-й хвилині Бруну шикарним ударом з-за меж штрафного під поперечину відквитав один гол.

Львів’яни захопили територіальну перевагу й стали тиснути щосили – так, на 70-й хвилині Западня не встиг замкнути фактично гольову передачу на дальню штангу. Тим не менш, забити «міщанам» ніяк не вдавалось, за що вони були покарані на 87-й хвилині – Артем Фаворов пройшов у штрафний та потужно пробив повз голкіпера – 1:3.

Таким чином, Десна набрала тринадцять очок та піднялася на шосту сходинку в турнірній таблиці, в той час як Львів опустився на дев’яту. В активі підопічних Юрія Бакалова одинадцять очок.

Чемпіонат України 2018/2019, 11-й тур

Львів – Десна – 1:3

Голи: Бруну, 52 – А. Фаворов, 4, 87, Філіппов, 28

Вилучення: Єрмаков, 45

Джерело: 24 канал

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Братков не міг зрізіти м’яч, бо вийшов тільки на 54-й хвилині.Та й грубощів з боку Десни явних не було, була ігрова боротьба, яку суддя трактував на свій пих, показавши 9 карток. Як може людина розбиратись в чоловічій боротьбі, коли в нього вищипані брови!!!

Back to top button