ФК "Десна"

Два гравці чернігівської «Десни» залишають команду

Після зимової перерви у складі команди Олександра Рябоконя не буде захисника Артура Западні та півзахисника Сергія Старенького.

За інформацією сайту Meta Ratings, ФК «Десна» припинив співпрацю з двома футболістами, які мали обмаль ігрової практики.

Зокрема, Сергій Старенький у першому колі УПЛ взяв участь лише у 4 матчах «Десни», провівши на полі сумарно усього лише 12 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Десна» поступилася «Зорі» з мінімальним рахунком

Артур Западня грав двічі: один тайм проти «Інгульця» (у перерві його замінили) і 1 хвилину проти «Шахтаря».

Повідомляється, що 36-річний Сергій Старенький, ймовірно, завершить професійну кар’єру, а 30-річний Артур Западня нібито має пропозицію від одного з лідерів Першої ліги – рівненського «Вереса».

Старенький провів за «Десну» 73 матчі у 2008-2010 роках (10 голів), коли команда виступала у Першій лізі. Згодом він пішов на підвищення до «Олександрії», а влітку 2018 року правий хавбек повернувся у Чернігів. Відтоді взяв участь ще у 34 поєдинках (4 голи).

Лівий захисник Западня до «Десни» приєднався влітку 2019 року, перейшовши з «Волині». За півтора сезони він зіграв у біло-синій футболці 9 матчів.

Наразі «Десна» у відпустці. На 11 січня 2021 року заплановано повернення футболістів з відпочинку і початок тренувань. До того ж часу у клубі мають визначитися з датами та місцем першого зимового збору.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: 0462

Ще статті по темі

Back to top button