ФК "Десна"

ФК «Десна» підсилився новим нападником

До старту весняної частини сезону залишається дедалі менше часу, вже 18 березня Десна зіграє з харківським Геліосом, а «сіверяни» тим часом продовжують підсилюватися.

Черговим новобранцем нашого клубу став Ігор Кірієнко. Нападник підписав контракт із «Десною» на три з половиною роки.

Нагадаємо, що Ігор пройшов із командою всі збори і встиг забити вже 5 м’ячів. У Чернігові Кірієнко виступатиме під 69 номером.

Коротка біографія Ігоря Кірієнка:

Вихованець нікопольського футболу, в професійному футболі з’явився в 2002 році – в другій лізі за «Електрометалург-НЗФ», звідки через півтора року перебрався до маріупольського «Іллічівця». Єдиний матч у вищій лізі провів 19 червня 2004 року проти «Таврії».

Ще одну гру в складі першої команди провів 15 серпня того ж року в Кубку України проти «Чорногори».

Із 2007 року грав у другій лізі за команди «Енергія» (Южноукраїнськ), «Гірник» (Кривий Ріг), «Кремінь» (Кременчук) і в обласному чемпіонаті.

Навесні 2013 року уклав контракт із друголіговим клубом «Гірник-Спорт». У команді Ігоря Жабченка Кірієнко під час короткого весняного періоду сезону 2012/13 років забив 6 м’ячів, причому на фініші чемпіонату нападник зумів відзначитися в 5-ти матчах поспіль.

У наступному сезоні «Гірник-Спорт» пішов на зимівлю на другому місці з двоочковим відставанням від лідера — «Сталі», а Кірієнко з 20-ма голами і відривом від переслідувачів очолював гонку бомбардирів.

unnamed-1-225x300Нападник відзначився хет-триком у воротах команд Нової Каховки та Нікополя, а також пента-триком у воротах овідіопольського «Дністра». Весняну частину сезону «Гірник-спорт» завдяки дублю Кірієнка відкрив перемогою в Києві над «Оболонню-Бровар», потім у Тернополі його гол приніс команді нічию 2:2 з господарями-«муніципалами».

До кінця сезону після ударів Кірієнка воротарі суперників ще чотири рази діставали м’яч із власних воріт, проте найкращим бомбардиром турніру став дніпродзержинець Станіслав Куліш, який забив навесні 15 голів у 12-ти матчах. За результатами сезону «Гірник-Спорт» став переможцем другої ліги і завоював право виступати в першій лізі.

У першій лізі нападник починав сезон доволі впевнено: у п’яти матчах серпня він відзначився шістьма голами, але потім травма і тривале відновлення завадили йому забити ще.

Віримо, що в Чернігові Ігор розкриє свій потенціал і стане улюбленцем чернігівських вболівальників.

Джерело: ФК «Десна»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button