ФК "Десна"

ФК «Десна» поступився «Дніпру-1»

Матч «Дніпро-1» – «Десна» мав відбутися 13 лютого на стадіоні в Сіде. Але у зв’язку з погодними умовами матч довелося перенести, і суперники зустрілися на полі вже наступного дня. Цікаво, що тренерський штаб вирішив не міняти стартовий склад: як запланували одинадцятку – Паст, Фаворов Д., Гітченко, Імереков, Нємчанінов, Огіря, Фаворов А., Козак, Картушов, Філіппов, Безбородько ще вчора, так і випустили її на поле сьогодні.

Перший небезпечний момент створили суперники. На 3-й хвилині гри, після подачі кутового, Куліш головою пробив вище воріт. Відповідь «Десни» – удар Огірі з лінії штрафного майданчика. Ще за кілька хвилин з далекої відстані небезпечно пробивав Артем Фаворов – повз ворота. На 10-й хвилині гри мав забивати Нємчанінов. Після подачі Філіппова Дмитро опинився сам у штрафному майданчику суперника, але не влучив у ствір воріт.

На 21-й хвилині гри мало не забив Філіппов. Денис Фаворов головою скинув на дальню стійку, де Олександр Філіппов в один дотик намагався переграти Клищука, але захисник «Дніпра» заблокував удар. Дніпряни до активу можуть занести дальній удар Кузика, Орест пробив над поперечиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Десна» здобула перемогу в контрольному матчі

На 42-й хвилині гри хороший момент мав Назаренко, але після удару дніпрянина Паст врятував Десну. А відповідь сіверян була ще більш небезпечною – Безбородько, замикаючи подачу Козака, пробивав у кут воріт, але Клищук зреагував на удар. І практично тут же момент у Картушова – Єгор ударом із лівого кута штрафного майданчика пробив сильно, але і на цей удар зреагував Клищук.

У перерві Олександр Рябоконь зробив лише одну заміну – Богданов замість Безбородька. І «Десна» активніше розпочала другий тайм, але забили дніпряни – у Олександра Назаренка м’яч зрізався з ноги, але таким чином дезорієнтував Паста й опинився в сітці воріт деснянців. 1:0.

На 62-й хвилині гри тренерський штаб «Десни» провів масову заміну – на поле вийшли Волков, Аршакян, Мостовий, Баєнко та Сергійчук. І це додало активності сіверянам, гравці «Десни» створили кілька небезпечних моментів біля воріт «Дніпра». Сергійчук ледь не випередив голкіпера, удар Волкова заблокував Логінов, а Аршакян не влучив у ствір воріт. На 71-й хвилині гри забив Волков, але арбітри зафіксували положення поза грою.  Ще за кілька хвилин міг забити Філіппов – Олександр з гострого кута пробив над поперечиною.

На 73-й хвилині гри небезпечну атаку завершував Аршакян. Богданов віддав на правий фланг, Сергійчук прострілив вздовж воріт, Аршакян зіграв на випередження, але пробив вище воріт. На удар Сергійчука з правого флангу зреагував воротар (Михайло пробивав після передачі Волкова). І тим більш несподіваним був гол суперника – на 80-й хвилині гри дніпряни отримали право на штрафний удар з правого флангу, і Загальский красивим обвідним ударом пробив Паста. 2:0.

«Дніпро-1» – «Десна» 2:0 

Голи: Назаренко, 50, Загальский, 81,

«Дніпро-1» (стартовий склад): Клищук, Романюк Лопирьонок, Логінов, Шаповал, Кравченко, Сніжко, Когут, Кузик, Назаренко, Куліш

«Десна»: Паст, Фаворов Д., Імереков, Гітченко (Баєнко, 62), Нємчанінов (Мостовий, 62), Огіря, Фаворов А. (Аршакян, 62), Козак (Волков, 62), Безбородько, (Богданов, 46), Картушов (Сергійчук, 62), Філіппов (Старенький, 84).

Ще статті по темі

Back to top button