ФК "Десна"

ФК «Десна» запускає в продаж сезонні абонементи на матчі

25 липня 2018 року на чернігівському стадіоні вперше в історії відбудеться матч вищого дивізіону чемпіонату України з футболу. Подія, без перебільшення, історична, втім, як і весь сезон 2018/2019. По суті, кожен матч, який Десна зіграє в цьому сезоні, ввійде в історії не лише клубу, а й спорту всього регіону.

Про це йдеться на сторінці ФК «Десна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воротар «Десни» перейшов у донецький клуб

З огляду на ажіотаж і обмежену кількість місць на стадіоні, ФК «Десна» вперше розпочинає продаж сезонних абонементів.

Характеристика абонементу

Абонемент – це Ваш «паспорт» частини дружньої сім’ї «Десна». Сезонний абонемент – пластикова картка з індивідуальним штрих-кодом. Абонемент діє протягом усього сезону 2018/19 і дає право на відвідування всіх домашніх матчів «Десни» в чемпіонаті та Кубку України (щонайменше 17 матчів), а за власником абонемента буде закріплене конкретне місце на стадіоні – тобто всі матчі вболівальник зможе подивитися на своєму індивідуальному місці.

Цінність абонементів полягає ще й у тому, що виручені кошти від їх реалізації підуть на реконструкцію східної трибуни стадіону ім. Гагаріна, яка, як відомо, перебуває в аварійному стані, тож у нинішньому сезоні буде частково зачинена.

Тож, купуючи щорічний абонемент, ви отримуєте не тільки можливість уникнути черг по квитки, а стовідсотково бронюєте собі місце на стадіоні ім. Гагаріна на всі домашні матчі чернігівської «Десни» в Прем’єр-лізі та Кубку України й допомагаєте клубу якомога швидше провести капітальну реконструкцію арени.

Де можна придбати абонемент

Абонементи можна придбати в касах стадіону імені Гагаріна (Олімпійський навчально-спортивний центр «Чернігів»). Продаж розпочинається 18 липня о 15:00.

Вартість сезонних абонементів:

Сектори 3 і 4 – 1 240 гривень.

Сектори 2 і 5 – 950 гривень

Сектори 1 і 6 – 660 гривень

Додамо, що квитки на матч «Десна» – «Шахтар» надійдуть у продаж 22 липня. Вартість квитків на гру з чемпіоном України – 90, 120 та 150 грн. Тож, купуючи річний абонемент, ви зможете заощадити понад 30% від вартості квитка. Кількість абонементів і квитків обмежена, тож не зволікайте, підтримайте рідну команду та станьте важливою частиною ФК «Десна».

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Цена билетов отбьет всю охоту смотреть матчи на стадионе

  2. Вартість квитка на матч Прем’єр Ліги ФК Арсенал — ФК Львів коштує від 20 до 40 гривень.
    Вартість абонементу на домашні матчі Динамо Київ починається від 750 гривень.
    Я розумію, що Десна в першому матчі гратиме з Чемпіоном України, але, все одно, чи не занадто високі ціни? На мій погляд, треба шукати баланс між бажанням і необхідністю заробляти і доступністю квитків для в болівальників, адже не всі можуть дозволити собі купити такі квитки. Вболівальники, які все життя підтримують свою улюблену комінду, заслуговують більшої поваги.

  3. С такими ценами пускай смотрят те кто ети цены утвердил!А мы посмотрим по телевизору бесплатно!

Back to top button