ФК "Десна"

Футбольний клуб «Десна» пропонує свій формат проведення чемпіонату УПЛ

Чернігівський ФК «Десна» пропонує організаторам чемпіонату України з футболу в УПЛ внести  зміни до Регламенту Всеукраїнських змагань серед команд Прем’єр-ліги. Таким чином чернігівський клуб вніс пропозицію провести матчі ІІ етапу змагань у Києві.

У клубі зазначили, що через обмежену кількість часу і формат самого турніру матчі повинні пройти в одному місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійність, книги та невпинні тренування: як живе ФК «Десна» на карантині (Фото)

«Ми були б раді запропонувати для цього Чернігів, але в нашому місті немає інфраструктури для шести клубів, також як в Запоріжжі й Олександрії, а ось Київ ідеальне для цього місто — є сертифіковані стадіони, досить тренувальних баз і полів. І, до того ж, по суті три команди з шести вже знаходяться в Києві («Колос», «Шахтар», «Динамо»). Також важливий фактор — транслятори. Чи зможуть вони забезпечити якісний продукт в умовах постійних переїздів? І це ми не говоримо про систему VAR, яка у нас зараз всього одна. Ну і головний аргумент — безпека гравців, тренерів й офіційних осіб матчів — чи підуть їм на користь постійні переїзди? Не важливо, чи це літак, автобус або поїзд. Тому давайте зробимо все правильно: ми повинні врахувати всі фактори і дограти чемпіонат в одному місті, маючи рівні умови», – зазначив президент ФК «Десна» Володимир Левін.

У ФК «Десна» пропонують провести ігри матчу на аренах «Оболонь», НСК «Олімпійський» та «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

95571908_611723749553334_2667627612297232384_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button