ФК "Десна"

Максим Імереков та Денис Фаворов в символічній збірній 13-го туру

Максим Імереков забив дебютний гол в складі Десни, і не просто гол, а відразу переможний. Саме Імереков став автором єидного м’ячу в матчі Ворскла – Десна. Крім того, Імереков вже традиційно відіграв в захисті, тому не дивно, що всі видання включили його до символічної збірної туру.

Максим Імереков

Ворскла” в її нинішньому стані не могла створити серйозних проблем захисту чернігівської команди. Тим не менше, Імереков з Гітченком не давали спуску Коломойцю та його партнерам, як наслідок, Євген Паст жодного разу по-справжньому не вступав в гру. Зрештою, Максим до нашої збірної потрапив за інше. Давно відомо про проблеми “Десни” в протистоянні з закритими командами. Цього разу очкових втрат вдалось уникнути завдяки стандарту, до якого дуже вчасно підключився саме Імереков. (ua-football.com).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Десна» перемогла «Ворсклу»

28-летний защитник провел хороший матч против “Ворсклы”. Прекрасно справился со своими прямыми обязанностями в обороне, а его своевременное подключение в атаку и забитый гол, в результате оказался победным. После навеса Богданова со штрафного голкипер полтавчан Ризнык отразил мяч на Максима, который с близкого расстояния был точен. Виктория над “Ворсклой” позволила “Десне” удержаться на третьей строчке в турнирной таблице. (footboom.coм)

Денис Фаворов

Возможно, это и не самый удачный матч Дениса, но именно после его удара в матче с «Ворсклой» Резник отбил мяч перед собой, а Имереков добил круглого в сетку. Гол стал единственным в матче и победным для «Десны». (sport.ua)

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button