ФК "Десна"

Матч 14-го туру «Десна» зіграє в Борисполі. Початок гри о 15:00 (LIVE)

14658340_617020935137444_2043588851_n

Черговий виїзний поєдинок чернігівська «Десна» проведе сьогодні в Борисполі. На місцевому стадіоні «Колос» нашій команді протистоятимуть футболісти столичного «Арсенал-Київ».

Уже п’ять матчів поспіль не знає поразок «Десна» (чотири перемоги й одна нічия). Цей результат тим паче викликає повагу, якщо знати, що чернігівський стадіон на реконструкції, тож, поки готуються поля, команда Олександра Рябоконя всі матчі грає в інших містах. «Деснянці» продовжують перебувати в лідерах Першої ліги і наразі посідають третє місце в турнірній таблиці, відстаючи лише на один заліковий бал від рівненського «Вереса», що йде другим.

«Арсенал-Київ» також не пасе «задніх» і, відстаючи від чернігівців на 9 очок, займає сьоме місце. В останньому турі столичні «каноніри» здобули перемогу над краматорським «Авангардом» і мають на меті не втрачати своє місце в щільному положенні середняків ліги.

Сьогоднішній матч розпочнеться о 15:00. Пряму трансляцію вболівальники матимуть змогу переглянути на офіційному каналі ФК «Десна» в YouTube за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=EasrLw8lqL0

Ще статті по темі

Back to top button