ФК "Десна"

Сьогодні на полі зустрінуться «Десна» з «Чорноморцем»

Сьогодні, 10 листопада, ФК «Десна» зустрінеться із ФК «Чорноморець» на стадіоні ім. Гагаріна о 17-00.

Для підопічних Олександра Рябоконя настала «гаряча» пора, адже до зимового міжсезоння залишилось лише чотири тури. Усі суперники «Десни» — прямі конкуренти за потрапляння до першої шістки. Один із таких суперників — одеський «Чорноморець», який розташовується на передостанній сходинці у турнірній таблиці. «Десну» і «Чорноморець» відділяють аж вісім очок, проте хай така різниця не вводить в оману вболівальників, адже УПЛ дуже непередбачуваний чемпіонат, ця дистанція може легко нівелюватися.

«Моряки» — чи не найголовніша «темна конячка» УПЛ. Підопічні Ангела Червенкова зібралися лише за місяць до початку нового чемпіонату, але змогли довести всім критикам, що здатні боротися на рівних з іншими командами. Чого тільки вартують перемоги над «Олімпіком», «Десною» та нічиї із «Зорею» та «Динамо».

Після такого вдалого старту, «Чорноморець» наче підмінили. «Моряки» не перемагають в УПЛ з 17 серпня, а безвиграшна серія нараховує аж 10 матчів. Ангел Червенков зізнався, що його молодим гравцям не вистачає досвіду і не всі футболісти здатні витримати ритм УПЛ. Керівництво одеситів пообіцяло головному тренеру підсилення під час зимового міжсезоння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Олександрiя» – «Десна» – 1:1

Не задоволені грою своєї команди й уболівальники одеситів. У двох останніх домашніх матчах «моряки» пропустили аж вісім голів (0:5 і 0:3), до того ж встигли припинити боротьбу за Кубок України, поступившись «Ворсклі» (1:2).

На відміну від свого суперника, «Десна» покращила свої справи в чемпіонаті. Після перемоги над «Маріуполем» (2:0), «сіверяни» змогли врятуватися в Олександрії та здобули дуже важливі турнірні очки.

Не допоможе «Десні» у матчі з «Чорноморцем» Лука Коберідзе. Грузинський легіонер пропускатиме кубкову гру через дискваліфікацію. Проте Олександру Рябоконя є ким замінити Коберідзе. Цікавим це протистояння буде для Сергія Люльки та Євгена Паста, які свого часу захищали кольори «моряків».

Чи зможе «Десна» подолати кризовий «Чорноморець» та здобути другу поспіль домашню перемогу? Хочете дізнатися відповідь на це запитання? Тоді приходьте на стадіон ім. Ю. Гагаріна та підтримайте команду рідного міста.

Джерело: офіційний сайт ФК «Десна»

Ще статті по темі

Back to top button