ФК "Десна"

«Уже два роки, як клубу нема»: туманні перспективи ФК «Десна»

Після початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну чернігівський футбольний клуб «Десна» припинив свої виступи. Втім, нещодавно в інтернеті з’явилася інформація, що «Десна» найближчим часом відновить своє існування. І що з метою уникнення старих боргів назва клубу буде видозмінена, на кшталт «Металіст 1925», але ідейно все буде схоже на попередню «Десну». Очікується, що спортивним директором «Десни» залишиться Вадим Мельник, а головним тренером буде Олександр Рябоконь, який і раніше тренував клуб.

Інформація доволі оптимістична, а чи дійсно все так насправді, вирішили поцікавитися в Дмитра Дорошка, який максимально близький до клубу, бо все життя там пропрацював. А оскільки нині клуб не функціонує, то Дмитро – його експрацівник. Щоправда, його відповідь виявилася не дуже оптимістичною.

«Яка ситуація насправді, сам не знаю, самому цікаво. Так само прочитав новини в інтернеті. Але з цього приводу ніхто нічого не скаже. Бо я всіх сам питав і ніхто не знає, звідки ця інформація взялася. Почекаємо, що воно буде. Було б дуже добре, якби те, про що пишуть, виявилося правдою», – зазначив Дмитро Дорошко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унаслідок ракетної атаки в Чернігові постраждав тролейбус

За його словами, оскільки клуб не функціонує взагалі, то всіх людей, які в ньому працювали, розпустили. 

«В усіх гравців, що в нас були, – нові команди, бо уже два роки минуло, як клубу нема. Хто в Узбекистані грає, хто в Україні, хто в Європі», – пояснив Дорошко.

Водночас він упевнений, що в разі відродження команди знайти нових гравців не буде проблемою.

На думку пана Дмитра, аби клуб відродився, потрібен єдиний, але дуже вагомий чинник.

«Новий власник із грошима, який захоче вкласти кошти у футбол. І все. Головне – бажання», – сказав він. І додав, якщо людина, готова інвестувати в чернігівський футбол, знайдеться, то відродження ФК «Десна», навіть у складних умовах  воєнного часу, не така вже й нездійсненна справа.

«А чому ні? Зараз усі футбольні клуби функціонують», – переконаний Дмитро Дорошко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button