Війна

Унаслідок ракетної атаки в Чернігові постраждав тролейбус

Учорашній ранок, 17 квітня, для Чернігова став трагічним, адже місто було атаковане ворожими ракетами. Пошкоджено об’єкти соціальної інфраструктури, будівлю вишу, лікарню, кілька житлових багатоповерхівок в одному з мікрорайонів міста.

Пошкоджень зазнав і комунальний транспорт. Ідеться про один тролейбус, який у момент вибуху рухався за маршрутом і якраз повертав із вулиці Шевченка на проспект Левка Лук’яненка.

«У тролейбусі пошкоджене лобове та бічне скло. Поки його не замінять, тролейбус не використовуватимуть.

Найголовніше, що всі, люди, які перебували у транспортному засобі, живі. Принаймні, по допомогу ніхто не звертався. Можливо, сьогодні хтось звернеться, бо в людей був шок. А техніку – відновлять і вона знову поїде», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Олександр Рижий, начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради.

Пошкодження також зазнала тролейбусна лінія поблизу місця ракетної атаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через авіаудар по центру Семенівки постраждало подвір’я вчительки музики, яка доглядає за нічийними собаками

«Учора енергослужба тролейбусного управління оперативно все відновила. І вчора ж, поки була перекрита дорога, довелося змінити рух деяких маршрутів. 

Але вже вчора практично весь транспорт пішов за звичними маршрутами. Коли поліція дала дозвіл і відкрила дорогу, то сьогодні за своїми маршрутами поїхали тролейбуси №10», – розповів Олександр Рижий.

За його словами, комунальні автобуси, на щастя, не постраждали.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button