Новини

На Чернігівщині виявили стихійне сміттєзвалище 

У селі Вихвостів на Чернігівщині екологи підтвердили факт заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу, зокрема організацію стихійного сміттєзвалища. 

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Чернігівській області.

Про факт незаконного сміттєзвалища на територій поблизу села Вихвостів до екологів надійшло відповідне повідомлення. Під час виїзду на вказану у зверненні територію було підтверджено факт організації там стихійного сміттєзвалища. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вистрілив із гвинтівки у дружину: на Чернігівщині затримали чоловіка, який хотів вбити дружину

На посадовця Тупичівської сільської ради, що відповідальний за дотримання земельного законодавства у громаді, склали адмінпротокол за частиною 1 статті 52 Кодекс України про адміністративні правопорушення, псування та забруднення сільськогосподарських та інших земель. Також органу місцевого самоврядування видано вимогу щодо ліквідації  виявленого стихійного звалища відходів.

Звернення стосовно виявлення порушення природоохоронного законодавства можна подати через застосунок «ЕкоЗагроза», для цього необхідно зафіксувати факт заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу або надіслати офіційне звернення безпосередньо до інспекції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button