НовиниСуспільство

На в’їздах у Чернігів хочуть встановити стаціонарні пости поліції

Чернігівська міська рада звернулася до Міністра внутрішніх справ України щодо можливості встановлення на в’їздах у міста — обласні центри України стаціонарних постів поліції з метою контролю заборони в’їзду вантажних транспортних засобів.

Відповідне рішення прийняте на засіданні сесії міської ради скликання 25 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На в’їзді до Чернігова встановили тестовий знак показника швидкості руху (Фотофакт)

Також повідомляється, що у зв’язку з нанесенням великовантажними транспортними засобами непоправної шкоди новому дорожньому покриттю та архітектурним пам’яткам обласного центру, у 2018 році було прийняте рішення заборонити в’їзд до центральної частини міста Чернігова великогабаритному та великоваговому транспорту. І була розроблена та погоджена схема дислокації дорожніх знаків для об’їзду міста Чернігова транзитним вантажним автотранспортом.

Для забезпечення безпеки дорожнього руху, уникнення руйнування дорожнього покриття міських автомобільних доріг, збереження історичної частини міста Чернігова та поліпшення екологічного стану повітря депутати міської ради висловлюють прохання розглянути можливість встановлення стаціонарних постів поліції на в’їздах до міста Чернігова, які б контролювали виконання заборони в’їзду у місто вантажних транспортних засобів відповідно до схеми.

84273dc4e6bf5eff9091f1e588bdf6c7-big1080

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button