Надзвичайні події

4 ДТП та 5 пожеж: День Перемоги в області вдався

За вчорашній день на Чернігівщині сталося 4 дорожньо-транспортні пригоди. Про це ЧЕline повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

У смт Седнів Чернігівського району по вулиці Лізогуба, біля будинку №23, близько 8 години ранку водій мотоцикла «Мінськ» здійснив зіткнення з бетонним парканом. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної лікарні.

У Новгород-Сіверську по вул. Князя Ігоря о 9 годині водій автомобіля «Chevrolet Aveo» здійснив зіткнення з мопедом «Musstang MT110-2», що рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Новгород-Сіверської центральної районної лікарні;

У селі Іванівка Чернігівського району по вул. Шевченка о 15 годині водій мопеда «Delta» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою. Внаслідок пригоди водій мопеда, 1996 року народження, від отриманих травм загинув на місці аварії;

На 17 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ Носівського району о 18 годині вечора водій автомобіля «ВАЗ-111940», виконуючи поворот ліворуч, не пропустив зустрічний автомобіль «Toyota Corolla» та здійснив зіткнення з ним. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля «Toyota Coroll» з отриманими тілесними ушкодженнями був доставлений до Козелецької центральної районної лікарні, водій автомобіля «ВАЗ-111940» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Носівської центральної районної лікарні.

Крім того, в області сталося 5 пожеж, з них у 4 житловому секторі (1 особа отримала опіки) та 1 пожежа на транспорті. Загибель на водних об’єктах – 1:

Ще статті по темі

Back to top button