Надзвичайні події

Аншлаг із ДТП на дорогах: один із водіїв загинув на місці

П’ять дорожньо-транспортних пригод сталися протягом доби на дорогах Чернігівщини.

Про це ЧЕline повідомили в департаменті з питань цивільного захисту й оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Так, 1 жовтня в с. Кинашівка Борзнянського району по вул. Кочубея о 20 год. 40 хв. водій автомобіля ВАЗ-2105 (особа встановлюється) здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Борзнянської центральної районної лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП постраждала 5-річна дитина

02 жовтня о 09 год. 30 хв. у с. Богданівка Прилуцького району водій автомобіля «ВАЗ-21063», здійснюючи розворот у зворотному напрямку, не впевнився у відсутності транспортних засобів і здійснив зіткнення з автомобілем «Chevrolet Aveo». Внаслідок пригоди пасажир автомобіля «ВАЗ-21063» і пасажир автомобіля «Chevrolet Aveo» отримали тілесні ушкодження.

Того ж дня у м. Корюківка по вул. Шевченка об 11 год. 36 хв. водій автомобіля «ВАЗ-2106» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та здійснив наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину дороги в межах пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Корюківської центральної районної лікарні.

Близько 11 год. 40 хв. у м. Сновську по вул Ю. Костюченка біля будинку №34 02 жовтня водій мотоцикла, виконуючи маневр обгону автомобіля, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2106». Внаслідок пригоди водій і пасажир мотоцикла отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Сновської центральної районної лікарні.

У с. Любечанинів Козелецького району о 22 год. 26 хв. водій автомобіля «Volkswagen Caddy» на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій автомобіля, 1969 року народження, від отриманих травм загинув на місці аварії.

Ще статті по темі

Back to top button