Надзвичайні події

Бабуся йшла до храму, а потрапила на той світ

У суботу перед Великоднем близько 22-ї години вечора 69-річна жителька села Топчіївка Чернігівського району прямувала на всеношну службу до місцевої церкви.

Та, щоб потрапити на храмовий двір, бабусі треба було перейти трасу. До мосту-переходу було близько півкілометра. До того ж він погано освітлений і східці на ньому вищерблені. Стареньким важко видиратися на цей місток, а молодь ним майже не користується.

Іншого безпечного переходу із зеброю немає, тож місцеві прямують через трасу на свій страх і ризик навпроти своїх дворів. Так у трагічний день вчинила й бабуся. Але її збив автомобіль ВАЗ, за кермом якого був 28-річний чернігівець.

Місцеві кажуть, що від удару в автомобілі пом’яло радіатор і пошкодило переднє скло. Автівка протягла стареньку мерів зі 100 та з’їхала в кювет. Водій був тверезий і нікуди не тікав. Бабусю з місця пригоди забрали до моргу.

Наразі без підтримки старенької залишився немічний чоловік, який переніс інсульт і ледве ходить.

Примітно, що ДТП у Топчіївці стаються часто. Усе через те, що місце майже не освітлюється. Сільська рада, до якої входить Топчіївка, неодноразово писала листи електрикам, щоб, ті встановили ліхтар. Але його там і досі немає.

Джерело: «ВісникЧ»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button