Надзвичайні події

Чернігівка викликала патрульних через проблеми в особистому житті

Вдень 6 жовтня на лінію «102» надійшла інформація, що на проспекті Перемоги в одній з багатоповерхівок жінка хоче стрибнути з вікна чотирнадцятого поверху.

За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

Про це ЧEline повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.
Двері квартири патрульним відчинила молода жінка. Перше, на що звернули увагу правоохоронці, – вона була нетвереза. А на столі в кухні (приміщення суміжне з коридором) стояла неповна 2-літрова пластикова пляшка з пивом.

32-річна власниця квартири дуже зраділа, що поліція відреагувала на виклик і так швидко приїхала. На запитання, що ж все-таки трапилося і яка потрібна допомога, жінка відповіла, що у неї депресія через проблеми в особистому житті, вона сумувала і заради розваги зателефонувала на 102, сказавши, що хоче накласти на себе руки. Насправді вона нічого подібного робити не збиралася.

Патрульні склали на «жартівницю» адміністративний протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Патрульна поліція вкотре звертається до громадян: не телефонуйте без потреби до спеціальних служб! Поки ви жартуєте, комусь у цей час дійсно потрібна допомога!

Ще статті по темі

Back to top button