Надзвичайні події

Чернігівщина горіла та вибухала

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 3 пожежі та 2 випадки виявлення і знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни.

Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Про це ЧEline повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

У Чернігові на перехресті проспекту Миру та вулиці Кільцевої о 7 год. 50 хв. 6 жовтня водій автомобіля «Ford Fiesta» здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2103». Внаслідок пригоди пасажир автомобіля «ВАЗ-2103» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до неврологічного відділення Чернігівської центральної районної лікарні.

Пожежі – 3, з них 2 пожежі в житловому секторі та 1 випадок загоряння сміття на площі 5 кв. м.

Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни – 2:

— групою піротехнічних робіт ДСНС України у Чернігівській області о 18 год. 35 хв. 6 жовтня було знищено2 артилерійські снаряди калібру 76 мм часів Другої світової війни, які було виявлено о 9 год. 5 хв. 6 жовтня в м. Ічня по вул. Залізничній, 36 під час проведення земляних робіт на території ТОВ «Комбікормник»;

— у Чернігові по вул. Л. Пашина біля будинку №12 на відкритій території об 11 год. 25 хв. 6 жовтня було виявлено 1 артилерійський снаряд калібру 100 мм часів Другої світової війни. Місце знахідки охороняється. Подана заявка на знешкодження до управління ДСНС України у Чернігівській області.

Ще статті по темі

Back to top button