Надзвичайні події

Чернігівські вогнеборці під час ліквідації пожежі врятували 19-річну дівчину (Фото)

23 березня о 04:16 до Служби порятунку «101» у Носівському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку, що у с. Ясна Зірка.

За викликом до місця пригоди оперативно прибули рятувальники 17-го Державного пожежно-рятувального посту м. Носівка У ДСНС України у Чернігівській області та вогнеборці пожежної команди підприємства «Агропрогрес» з с. Степові Хутори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одній із чернігівських квартир сталася пожежа. На місці виявили тіло чоловіка

На той момент в одній із кімнат будинку відбувалося горіння та щільне задимлення. Рятувальники під час проведення розвідки у апаратах захисту органів дихання та зору, виявили та вивели з небезпечної зони 19-річну онучку господарки будинку. Дівчина не постраждала й від госпіталізації відмовилася.

Спільними діями вогнеборців пожежу о 04:39 було локалізовано, а о 06:20 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено перекриття на площі 10 кв.м, пошкоджено покрівлю та майно господарки.

Причиною виникнення загоряння послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальної печі, зокрема впритул до неї знаходились спалимі речі, які згодом і зайнялися.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button