Надзвичайні події

Діти злякались машини, водій злякався дітей – жахливі подробиці ДТП на Городнянщині

За кермом автомобілю Ford Focus, який збив трьох дітей, був відомий волонтер, Олександр Хомазюк.

Він кілька років активно допомагав українській армії.

За результатами аналізів в його крові знайшли 1,6 проміле алкоголю.

Наразі водій перебуває під вартою.

Нагадаємо, 6-річний Максим від отриманих травм загинув на місці. Його 3-річна сестра Марія та 12-річний брат Дмитро наразі знаходяться у реанімації Чернігівської обласної лікарні. Дівчинка у дуже тяжкому стані. Усі діти з однієї  родини.

45-ти річний водій автомобіля «Форд Фокус», мешканець міста Городня гучною компанією повертався з річки, де перебував на відпочинку. В салоні автівки знаходилось 6 чоловік.

Він рухався по автодорозі районного сполучення зі сторони   В. Дирчин в напрямку села Лашуки, Городнянського району. На зустріч йому по лівому узбіччю йшли три дитини.   Побачивши машину, що рухалась на зустріч на великій швидкості діти злякались та побігли через дорогу на право. Водій розгубився викрутив кермо ліворуч, здійснивши наїзд на дітей.

Згідно висновку медичної експертизи в крові водія виявлено 1,6 проміле алкоголю.

Шановні водії!

Будьте уважні! Не сідайте за кермо в нетверезому стані. При наближенні до пішохідних переходів, особливо в вечірній час, дотримуйтесь швидкісного режиму. Пам’ятайте, що кожне порушення Правил дорожнього руху, може стати причиною дорожньо-транспортної пригоди, та призвести до трагедії на дорозі.

Шановні батьки!

Повторіть з дитиною основні правила переходу проїзної частини та нагадайте про небезпеку, яка чатує на них під час ігор біля проїзної частини.

Ще статті по темі

Back to top button