КриміналНадзвичайні події

Допоможіть встановити особу самогубця (Фото)

До чергової частини Носівського відділення поліції ГУНП у Чернігівській області надійшла інформація, що в Носівці по вулиці Плеханова, 28 у приміщенні літньої кухні покінчив життя самогубством через повішення чоловік, який за життя називав себе Віталій. Особа чоловіка дотепер не встановлена.

Прикмети: на вигляд 35-45 років, зріст 174 см, обличчя овальне, волосся коротке темне, спинка носа увігнута, скривлена вправо.

На верхній щелепі з правої сторони відсутній 6-й зуб, на лівій стороні – 5-й зуб, на нижній щелепі зліва відсутній 8-й зуб.

Особлива прикмета: татуювання на лівому плечі – малюнок розміром 12х9см із зображенням черепа в береті, над ним є нерозбірливий надпис.

222

Одягнутий: спортивна сіра шапка, куртка темно-синя, ще одна чорна куртка, штани чорні спортивні, джинси чорні, светр сірого кольору шерстяний типу гольф, светр сірий, кофта сіра з капюшоном, футболка темно-синя з коротким рукавам, труси сірі в блакитну лінію, 3 пари шкарпеток — сірі, чорні, коричневі, чоботи гумові синього кольору розмір 43-44.

За одягом та зовнішністю чоловік вів бродячий спосіб життя.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про померлого, прохання телефонувати до чергової частини Носівського відділення поліції за номером (04642) 2-15-63.

Ще статті по темі

Back to top button