Надзвичайні події

Дороги та повінь: ситуація на сьогодні

Станом на 24 квітня року внаслідок підйому рівня води в р. Снов і переливу ґрунтової дороги, залишається ускладненим транспортне сполучення з с. Малий Дирчин Городнянського району (довжина ділянки – 138 м, глибина – 85 см). Сполучення здійснюється за допомогою гужового транспорту, автотранспорту підвищеної прохідності та через с. Смяч Сновського району.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України в Чернігівській області.

Унаслідок підйому рівня води в р. Десна призупинене функціонування паромної переправи між смт Сосниця та населеними пунктами Пекарівської сільської ради (с. Пекарів, с. Кнути, с. Костирів, с. Синютин). Сполучення здійснюється за допомогою човна та через Коропський район.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повінь позначається на тваринному світі області

Унаслідок підйому рівня води в р. Десна та затоплення окремих елементів понтонного мосту в м. Новгород-Сіверський порушено пряме сполучення з с. Бирине, с. Підгірне та с. Прокопівка, Новгород-Сіверського району. Транспортне сполучення здійснюється через Шосткинський район Сумської області. Для перевезення населення через р. Десна залучено моторний човен та особовий склад 7 ДПРЧ м. Новгород-Сіверський (за добу перевезено 38 осіб).

Також унаслідок підйому рівня води в р. Дніпро та переливу вул. Новікова в смт Радуль, Ріпкинського району (довжина ділянки – 100 м, глибина – 55 см), залишається ускладненим транспортне сполучення з вулицями Дніпровська, Новікова, Набережна, Гоголя та провулком Паромним. Сполучення здійснюється за допомогою автотранспорту підвищеної прохідності та човна. Підтоплень приватних домогосподарств не зареєстровано.

Ще статті по темі

Back to top button