Надзвичайні події

ДТП: під колесами малолітній пішохід і падіння мотоцикліста

Протягом минулої доби зареєстровано 3 дорожньо-транспортні пригоди.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

У с. Селище Носівського району по вул. Тонконога, 48  о 23 год. 35 хв. 1 травня водій мотоцикла «Viper»  не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на ліве узбіччя дорожнього покриття  та впав.

У результаті падіння водій і пасажир мотоцикла  отримали тілесні ушкодження  та були госпіталізовані до Носівської центральної районної лікарні;

У Чернігові по вул. Савчука біля будинку № 2  об 11 год. 2 травня  водій автомобіля «Opel Omega»  здійснив наїзд на малолітнього пішохода,  2007 року народження.

Унаслідок пригоди дитина  отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до нейрохірургічного відділення Чернігівської обласної лікарні;

Біля с. Бобрик Ніжинського району о 15 год. 5 хв. 2 травня водій автомобіля «Москвич АЗЛК-2140» не дотримався безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення із вантажним автомобілем «Renault Premium», що рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди водій автомобіля  «Москвич АЗЛК-2140» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Ніжинської центральної міської лікарні.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button