Надзвичайні події

Корюківчанку у власному дворі вкусила змія

Сорокадворічну жінку з Корюківки у її власному дворі вкусила змія. Схоже, хвостата там і проживала. Але жінка не розгубилася і швидко прибула в лікарню.

Середнього віку господиню, яка мешкає на південно-західній околиці райцентру, схоже, зранку 26 червня підстерігала змія. Тільки-но вона вийшла з будинку та почала розвішувати випрану білизну — плазун напав на свою жертву і вкусив за ногу.

Цього ж дня потерпілу помістили у реанімаційне відділення. Набряк і почервоніння тільки з’явилися, що полегшило лікуванню, розповів завідувач відділення Василь Ступницький. Терапія була спрямована на дезінтоксикацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’ятнадцятирічну корюківчанку вкусила гадюка

Змія швидко сховалася у траві, а жінка не розгубилася, відразу звернулася до Корюківської лікарні.

Уже за перші два дні пішло на поправку: невеличкого набряку як і не було, інші органи працювали теж без найменших відхилень. За день пацієнтку перевели до терапевтичного відділення на доліковування.

Про потерпілу відомо, що вона працює в одному з торгових підприємств Корюківки. В останній день червня вона завершувала лікування у терапевтичному відділенні. За словами лікарів, почувалася добре.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: susidy.city

Ще статті по темі

Back to top button