Надзвичайні події

Маштабна пожежа: у Чернігові палав гаражний кооператив (Фото)

До оперативно-координаційного центру УДСНС України в Чернігівській області 19 січня о 00:30 надійшло повідомлення про загоряння спільної будівлі на 26 гаражів в автокооперативі № 41, що по вул. Громадській в обласному центрі.

До місця пригоди оперативно прибули два відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста. На той момент вогонь уже перекинувся на поруч розташовані гаражі.

З огляду на швидке розповсюдження вогню на сусідні споруди, до місця події були залучені ще 6 відділень пожежно-рятувальних підрозділів міста на пожежних автоцистернах та автомобілі газодимозахисної служби.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновському районі згорів будинок разом із господарем.

Завдяки спільним оперативним і професійним діям вогнеборців пожежу о 01:47 було локалізовано, а о 04:31 остаточно ліквідовано. Вогнеборці завадили розповсюдженню полум’ю на сусідні гаражі і транспортні засоби, що в них знаходилися.

Вогнем знищено покрівлю та перекриття 8-ми гаражів та конструктивні елементи надбудови на загальній площі понад 400 м2, 4 автомобілі: Mercedes-Benz Sprinter-416, 2 одиниці ВАЗ-2109 та ГАЗ-31105, пошкоджено конструктивні елементи, обладнання та майно в 6 гаражах.

Травмованих і загиблих немає. Причина пожежі наразі встановлюється. За фактом її виникнення проводиться розслідування.

На місці пригоди працювала мобільно-оперативна група Управління ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обіцяний сніг прийшов: хто допоможе.

Ще статті по темі

Back to top button