Надзвичайні події

Минулої доби рятувальники 4 рази залучались до ліквідації пожеж

Впродовж минулої доби на території Чернігівської області виникло 4 пожеж, із яких одна в житловому секторі громадян, 2 у природних екологічних системах та одна інша. Їх причинами послужило необережне поводження та пустощі дітей з вогнем. Внаслідок загорання пошкоджено 2 будівлі, площа пройдена вогнем у природних екологічних системах склала понад 5 га.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині горить торф

Учора до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що біля с. Озеряни Бобровицької територіальної громади Ніжинського району на відкритій території сталася пожежа. Рятувальники, які прибули за викликом, з’ясували, що вогнем охоплено близько 4,7 га поверхневих покладів торфу. У гасінні пожежі беруть участь 12 чоловік особового складу та 6 одиниць техніки. Наразі триває ліквідація пожежі.

Крім того, 15 вересня о 15:30 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу приватної господарчої споруди по вул. Громадській, поблизу будинку 19, що у м. Чернігів. За викликом до місця пригоди прибуло два відділення пожежно-рятувальної частини Аварійно рятувального загону спецпризначення. Рятувальники о 15:47 пожежу локалізували, а о 16:05 остаточно ліквідували. Вогнем знищено конструктивні елементи господарчої будівлі на площі 60 м кв. Загалом до ліквідації пожежі залучалося 5 чоловік особового складу та 2 одиниць техніки. Ймовірно, пожежа виникла через дитячі пустощі з вогнем.

Головне управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button