Надзвичайні події

На Чернігівщині чоловік намагався спалити дружину та її подругу

Слідчим відділом Срібнянського ВП Прилуцького ВП ГУНП у Чернігівській області під процесуальним керівництвом Срібнянського відділу Прилуцької місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство двох осіб.

Проведеними на даний час слідчими діями встановлено, що житель одного з населених пунктів району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинивши сімейну сварку з дружиною, намагався вкоротити віку останній і її знайомій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По вулиці Бєлова підпалили квартиру

Із цією метою чоловік, зачинивши вхідні двері в будинку, в якому перебували потерпілі, бажаючи вчинити підпал помешкання разом із людьми, які там знаходились, розлив по кімнаті будинку бензин і запалив його. Однак очікуваний лиходієм трагічний результат не настав, оскільки дружина та її знайома змогли втекти з будинку через вікно однієї з кімнат.

Зазначеного громадянина затримано, йому оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15; п.1 ч.2 ст.115 КК України – закінчений замах на умисне вбивство 2-х і більше людей. Підозрюваному обрано запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button