Надзвичайні події

На Чернігівщині діти потрапили до ями з паливно-мастильними відходами

4 травня близько 19-ї години до чергової частини служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в с. Лосинівка, вул. Шкільна, 9, на території підприємства «Агротехсервіс» двоє дітей впали в вкопаний резервуар із паливно-мастильними відходами.

Розміри резервуару: 2 м х 2.5 м, глибина ємності 2 м, наповненість відходами паливо-мастильних матеріалів 1,5 м. О 18:29 на місце події було направлено відділення місцевої пожежної команди с. Лосинівка та відділення 16 ДПРЧ (м. Ніжин).

О 18:40 дітей було врятовано місцевими жителями. Їх було передано до карети швидкої допомоги, в 19:40 їх доставили до Ніжинської ЦРЛ.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє чернігівських школярів врятували пораненого чоловіка та допомогли патрульним

Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Це варто зусиль! Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це.

Пам’ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди – треба давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації. Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

Ще статті по темі

Back to top button