Надзвичайні події

На Чернігівщині «горіла» АЗС

Відповідно з план-графіком проведення практичної підготовки осіб керівного складу та фахівців цивільного захисту, в ТОВ «Авантаж-7» (мережа автогазозаправних станцій) було проведено комплексне об’єктове тренування з цивільного захисту за темою: «Ліквідація надзвичайних ситуацій на АГЗП». В тренуванні прийняли участь всі працівники ТОВ «Авантаж-7» та представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області.

Керував тренуванням регіональний представник ТОВ «Авантаж-7» Андрій Лось. Завдяки завчасній підготовці до тренування вдалося якісно спланувати цей захід та підготовити персонал до дій у надзвичайній ситуації.

Методичний супровід при підготовці тренування здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та міста Чернігова курсів удосконалення керівних кадрів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області Ромащенко О.М.

Основна увага була приділена практичній роботі, на тренуванні кожен зміг практично відпрацювати використання вогнегасників у випадку пожежі. Розібралися як забезпечити особисту безпеку та зберегти своє життя і здоров’я у такий ситуації.

Ще статті по темі

Back to top button