Надзвичайні події

На Чернігівщині горів будинок

За минулу добу рятувальники 9 разів залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій та надання допомоги громадянам. Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

Упродовж минулої доби підрозділами Головного управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 3 пожежі в житловому секторі громадян. Загинула 1 людина. Причинами загорянь послужило порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Крім того, сапери частини піротехнічних робіт підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 2 рази залучались до дій за призначенням.

Також рятувальники 4 рази залучалися до надання допомоги населенню та проведення інших невідкладних робіт, а саме: надання допомоги медичним працівникам, для проведення робіт із рятування тварини, буксирування транспортних засобів, забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

Рятувальники ДСНС застерігають: дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті та під час дозвілля. Не залишайте дітей без нагляду. Дбайте про власну безпеку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button